Er du mellom 5 og 12 år? Bli med på GIF sommerleir!!!

Leiren er mandag til fredag fra kl 10:00 til kl 14:00
Uke 26: 23. juni til 27. juni.
Uke 27: 30. juni til 04. juli.

Hvor ligger leiren?

Gjelleråsen IF
Birkelundsveien 68 B
1481 Hagan

Under ser du et bilde av området.

Generell info

Sommerleiren er en aktivitetsleir for barn i alderen 5 til 12 år.
Leiren varer hovedsaklig fra kl 10:00 til kl 14:00.
Vi kan være behjelpelig med å skaffe støttekontakter til funksjonshemmede.
Ta da kontakt tidlig via e-post slik at vi får tid til å koordinere.
Er det noe du lurer på så kontakt oss her: sommerleiren@gif.idrett.no

Barnegruppe (5-8 år)

En gruppe kaller vi barnegruppe. Den er for barn i alderen 5 til 8 år. Disse har to-tre faste ledere hver dag og er innom masse ulike aktiviteter i løpet av uken. De trenger å smøre nok med mat og ha en drikkeflaske som lett kan fylles på når den er tom. Været kan skifte fort så det er sikkert ikke dumt å ha en regnjakke i sekken hver dag. På de våteste dagene er det lurt å ha litt skift også. Dersom det blir veldig sterk sol, er det lurt å smøre barna inn med solkrem før de kommer på leiren. Barnegruppene får hver sin base rundt GIF huset hvor vi henger opp fargeplakater. Hver dag starter de i hver sin base før de drar til dagens aktiviteter. For de som skal ta buss vil en av gruppelederne følge barna til rett buss ved endt leirdag. For foresatte som ønsker å hente barna så kommer de bare bort til fargegruppen sin base når leiren er over.

Aktivitetsgruppe (9-12 år)

Den andre gruppen kaller vi aktivitetsgruppe. Den er for barn i alderen 9 til 12 år. Disse har to økter med ulik aktivitet og ulike ledere hver dag. De starter også kl 10 og går til aktivitetsområdet (kart kommer). Fra 11:30 til 12:15 er det lunsj. Etter lunsj har de sin andre aktivitet altså økt 2. Den andre økten varer helt frem til kl 14. Da går de til bussene, går hjem eller blir hentet.
Kart over aktiviteter
I pausen fra, 11:30 til 12:15, er det lunsj. Da spiser barna sin medbrakte mat og drikker fra drikkeflasken sin. Det er mulig å fylle på mer vann dersom den blir tom. Vi åpner også en liten kiosk som selger is og frukt.

Buss

Det blir satt opp egne busser som er gratis for deltakerne. Sydgående busser går fra Skillebekk og Holumskog, oppom Skytta barnehage og til Li. Nordgående busser går fra Kongskog og Hellerudhaugen, oppom Nittedal stasjon og til Li. Bussene stopper på holdeplasser på strekningen til Li, med unntak av strekningen Slattum-Saga. Informasjon om busstider og holdeplasser legges ut snart.

 

For mer informasjon gå til http://andersos.github.io/sommerleir/index.html

 

Skrevet av: GIF, sist oppdatert: 03.06.2014