Sal og scene på HUS

Elevene på 9. trinn sal og scene på Hakadal ungdomsskole har jobbet med stykket «LA-show» siden nyttår. Det er en egenprodusert fremføring, som tar utgangspunkt i hysteriske amerikanske talkshow.

Verter for LA-show er Eiril Bendiksen Buer og Line Brattbakk Grønvik, og i løpet av en time livesending får vi se en rekke flotte innslag. Sendingen inneholder musikk og dans, tryllekunster, publikumskonkurranser og matprogram, avbrutt av korte intervjuer med en rekke mer eller mindre berømte «kjendiser». LA-show har blitt vist for både elever og foreldre gjennom to forestillinger.

Sal og scene-gruppa på HUS består av 16 elever, der de fleste er jenter. Mange av elevene har lang erfaring fra grupper i bygda som driver med musikk, dans og drama, og synes det er morsomt å kunne drive med dette i skoletida. Faget er ikke bare for dem som vil være skuespillere, for her må det også bygges kulisser, ordnes med kostymer og rekvisitter, og noen må styre lys og lyd. Er du en kreativ person som har lyst til å gjøre masse gøy, så bør du søke sal og scene som valgfag.

 

 

Skrevet av: Henriette og Rune, sist oppdatert: 09.04.2014